nieuws

Weer restaurantwissel in ‘Mangú-pand

Restaurant

Weer komt er een nieuw horecabedrijf in het pand in het centrum van Enschede waarin Mangú als deelnemer van het tv-programma Mijn Tent is Top bekend werd. De opvolger van Mangú hield het slechts een jaar uit en maakt plaats voor een nieuw eetconcept.

Weer restaurantwissel in ‘Mangú-pand

De regionale krant TC Tubantia meldt op haar site dat de eigenaar van het iets verderop gelegen Los Ponchos per 1 september Yuki overneemt. Het Japanse restaurant zat nog geen jaar in het pand aan de Oude Markt waar Mangú in 2008 startte.

Welk eetconcept er in het pand komt, wil de eigenaar van Los Ponchos nog niet melden. Mangú kende er een vliegende start, mede door de aandacht op televisie. Na de laatste uitzending van het programma nam de belangstelling af. Ook een herlancering van het concept bracht geen uitkomst.

Reageer op dit artikel