nieuws

Wegrestaurants Italië zwaar onvoldoende

Restaurant

De slechtste wegrestaurants van Europa zijn te vinden in Italië. De beste in Duitsland. Dat blijkt uit een test van de ADAC, de Duitse ANWB. Ook drie Nederlandse wegrestaurant werden getest.

Wegrestaurants Italië zwaar onvoldoende

Het Italiaanse wegrestaurant Ventimiglia Autoporto Norte langs de A10 bij de Franse grens komt als slechtste uit de bus bij de test onder 65 wegrestaurants in twaalf Europese vakantielanden. Vooral de reinheid toiletten waren abominabel slecht.

Ook wegrestaurant Magra Esta van Autogrill aan de A12 tussen Livorno en La Spezia komt niet best uit de bus. Ook hier zijn de toiletten slecht te noemen.

Het beste uit de jaarlijkse test kwam wegrestaurant Medenbach Ost, op de Duitse A3 tussen Wiesbadener Kreuz en Wiesbaden/Niedernhausen. Op nummer twee staat ook een Duits wegrestaurant: Am Fichtenplan Süd aan de A10 bij Berlijn.

Drie Nederlandse wegrestaurant werden door het testteam bezocht. AC Veenendaal kwam daarbij als beste uit de bus. Gevolgd door De Poppe in Overijssel en De Liempdse Barrière in Brabant.

Bekijk hier alle resultaten van de test

Reageer op dit artikel