nieuws

Wíj caterden de bruiloft van Wesley en Yolanthe

Restaurant

De bruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen ijlt nog steeds na. Ook in cateringland. Restaurateur/cateraar Jonathan Karpathios wil benadrukken dat hij en zijn team de catering van het huwelijk tussen de topvoetballer en de presentatrice/actrice hebben verzorgd.

Wíj caterden de bruiloft van Wesley en Yolanthe

Aanleiding daarvoor is het bericht dat Van der Loo party & business events betrokken was bij de bruiloft. Het fullservice bedrijf uit Waddinxveen was voornamelijk verantwoordelijk voor de decoratie van het huwelijksfeest in Italië. En naar eigen zeggen ook voor de invulling van enkele festiviteiten voor de gasten en advies en ondersteuning voor het personeel van het hotel.

Misset Catering meldde niet letterlijk dat Van der Loo de catering heeft gedaan. Al geeft de redactie toe dat de kans bestaat dat die indruk zou kunnen ontstaan. Dat is niet de intentie geweest. Karpathios stuurde ‘Misset’ een mail, waarin hij op sympathieke manier duidelijkheid verschaft.

‘Ik weet toch zeker dat ík de catering heb verzorgd. M’n team heeft echt keihard moeten werken, met name voor hun vind ik deze berichtgeving vervelend.’ Het dagboek (v.a. 8 juli) van de restaurateur/cateraar biedt een mooi kijkje in de keuken van dé bruiloft van het jaar.

Karpathios werd gevraagd door de weddingplanners van het paar. Hij reed zelf een week voor het huwelijk met een vriend in een vrachtwagen vol materiaal naar Toscane. Zijn acht man sterke crew nam het vliegtuig.

De culinaire crack maakte tropendagen, letterlijk, want er was toentertijd een hittegolf in Toscane. Karpathios verzwikte zelfs zijn enkel, maar werkte met pijnstillers door. ‘Wat een week, wat een avontuur. Dit zal me lang nablijven.’

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel