nieuws

Wijnkoper Otto Lenselink stopt

Restaurant

De in de horeca zeer bekende wijnkoper Otto Lenselink van Fourcroy/Lenselink in Bussum stopt. Directeur Lenselink verlaat het wijnbedrijf dat in 1995 tot stand kwam na een overname door het Belgische Fourcroy. Lenselink is open over de reden van zijn vertrek.

Wijnkoper Otto Lenselink stopt

Otto Lenselink heeft een verschil van visie met Alfred Fourcroy, de baas van het bedrijf. Alfred Fourcroy (42) is de zoon van George Fourcroy (73) waar Lenselink mee kon lezen en schrijven. Alfred Fourcroy nam de zaak in oktober 2004 over van zijn vader. Daarmee begon tevens de onvrede van Lenselink over het bedrijf.

‘Ik heb respect voor Alfred, maar ik kan me niet in zijn beleid vinden. Ik ben trots op wat ik heb bereikt. Ik heb als statutair directeur een verzoek ingediend om ontbinding van onze overeenkomst. Ik wil voorlopig drie maanden niets doen en zal zeker geen nieuw wijnimportbedrijf beginnen’, aldus Lenselink in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel