nieuws

Wijnstrijd tussen IENS en Proefschrift voorbij

Restaurant

IENS en The Wine & Food Association, uitgever van onder meer Proefschrift, hebben de strijdbijl begraven. Onder het genot van een glas winnende huiswijn hebben ze een streep gezet onder een meningsverschil over de Amsterdamse Huiswijncompetitie.

Wijnstrijd tussen IENS en Proefschrift voorbij

Eerder leidde een verschil van inzicht over de organisatie van de huiswijncompetitie tot een breek in de samenwerking. ‘Alle neuzen ruiken na het recente overleg naar dezelfde wijn’, melden Iens en The Wine & Food Association, uitgever van Proefschrift, in een gezamenlijke verklaring.

Met de beëindiging van het wijnconflict lijkt alles weer bij het oude. Zo is afgesproken dat het oude reglement weer wordt opgepakt. Na de aankomende Amsterdamse Huiswijncompetitie wordt bekeken hoe de belangrijkste wens van IENS – de consument betrekken bij de competitie – kan worden gerealiseerd.

De prijsuitreiking van de achtste Amsterdamse Huiswijncompetitie is maandag 26 november in de St. Olofskapel van het NH Barbizon Palace in Amsterdam. De winnende en finalewijnen zijn automatisch geplaatst voor de finale van de Nationale Huiswijncompetitie van The Wine & Food Association tijdens de zesde editie van Wine Professional in de RAI begin volgend jaar.

Zie ook

Reageer op dit artikel