nieuws

Wijzigingen voor vierde Dining with the Stars

Restaurant

De vierde editie van Dining with the Stars, een soort restaurantweek voor sterzaken, kent een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande edities. Zo is de prijs voor een vijfgangenmenu verhoogd van 50 naar 55 euro en mogen zaken met meerdere sterren een hogere toeslag vragen.

Wijzigingen voor vierde Dining with the Stars

De prijs voor een viergangenlunch is vastgesteld op 44 euro, dit was 40 euro. Restaurants met twee sterren mogen net als andere jaren een toeslag vragen van 15 euro, Oud Sluis en De Librije mogen – als ze meedoen – een toeslag van 25 euro vragen.

De vierde editie van Dining with the Stars vindt plaats van 6 tot en met 12 juni 2011. Dit is kort voor de actie van Iens die plaatsvindt van 20 tot 26 juni. Deelnemers zijn nog niet bekend gemaakt door organisator DiningCity.

Reserveren is mogelijk vanaf donderdag 19 mei. De deelnemende restaurants worden onthuld op 3 mei.

Reageer op dit artikel