nieuws

Wim Klerks verlaat Les Jumeaux

Restaurant

Wim Klerks vertrekt bij restaurant Les Jumeaux in Bennebroek. De bekende wedstrijdkok is toe aan een nieuwe uitdaging. Klerks, onder andere winnaar van Gouden Koksmuts en Wynand Vogel Bokaal, werkt 12,5 jaar voor Les Jumeaux.

Wim Klerks verlaat Les Jumeaux

Eigenaar Mark Bruijns van Les Jumeaux betreurt het vertrek van Klerks. ‘Les Jumeuax is Wim dankbaar voor de jaren van samenwerking en wenst hem ongelooflijk veel succes toe in zijn nieuwe carrière’, aldus Bruijns.

Wat Klerks gaat doen, wil hij nog niet vertellen. Wie de opvolger van Klerks wordt bij Les Jumeaux is ook nog niet bekend.

Wim Klerks was de afgelopen jaren nadrukkelijk in het nieuws als wedstrijdkok. Zo won hij onder andere de Wynand Vogel Bokaal en de Gouden Koksmuts. Ook kwam hij voor Nederland uit op de grote internationale kookwedstrijd om de Bocuse d’Or. Klerks is tevens lid van het nationaal team van het Koksgilde.

Reageer op dit artikel