Winnaars Mijn tent is Top presenteren kookboek

Winnaars Mijn tent is Top presenteren kookboek

Rianne en Lie, de eigenaren van restaurant De Pastinaeck in Amersfoort en winnaars van het televisieprogramma 'Mijn tent is top', hebben op donderdag 19 november hun eerste kookboek gepresenteerd.

Het eerste exemplaar van het boek De Pastinaeck, is door beide eigenaars aangeboden aan hun chef-kok Sung. Topkok Herman den Blijker en boegbeeld van het televisieprogramma ‘Mijn tent is top’ was niet aanwezig. Hij verbleef in het buitenland. De Pastinaeck won de meest recente editie van het programma.

In het boek 'De Pastinaeck. De ontdekking van oer-Hollandse gerechten in meer dan 80 recepten', staat de Hollandse keuken centraal. De recepten worden afgewisseld met verhalen achter het concept, inkooptips, boodschappenlijst van de chef-kok, wijntips en nog veel meer inspirerends. Het boek is samengesteld door Rianne en Lie. De foto’s zijn van culinair fotograaf Michel Zoeter. De Boekenmakers brengt De Pastinaeck op de markt. (Isbn 978-90-77740-57-6, prijs: € 24,95)

Bekijk deze collectie

Recepten

In deze collectie vind je recepten, samengesteld voor en door chef-koks. Van verleidelijke borrelhapjes tot smaakvolle lunchgerechten en terrasspecialiteiten. Ontdek de signatuurrecepten van gerenommeerde sterrenchefs en ontdek hun signatuurrecepturen.