nieuws

Witteveen Amsterdam heropend

Restaurant

De bekende brasserie Witteveen aan de Amsterdamse Ceintuurbaan is heropend. Supperclub-eigenaar Bert van der Leden kocht het bedrijf eerder dit jaar en startte een grondige verbouwing waarbij ook een kinderhoek werd gerealiseerd.

Witteveen Amsterdam heropend

Nadat de uitbaters van Witteveen met pensioen gingen, hebben verschillende horecaondernemers elkaar opgevolgd op deze plek. Bert van der Leden, van Amsterdamse hotspots als Supperclub, Nomads en Envy, kocht het bedrijf en gaf het zijn oude naam terug.

Hollandse maaltijd

Opnieuw kan men hier terecht voor de oer-Hollandse dis, maar ook voor traditionele brasseriegerechten en meer eigentijdse schotels. Een daghap doet hier 13,50 euro.

Kindvriendelijk

Het nieuwe Witteveen heeft een speelruimte met krijtmuur, speelgoed en kindermeubels. De menukaart biedt naast verantwoorde gerechten zoals broccolitaart met tomatensaus ook feestgerechten als pizza en frieten met kroket. En in het weekend zijn er allerlei activiteiten voor de kleintjes.

Reageer op dit artikel