nieuws

WK-eetgids voor bestelmaaltijden

Restaurant

Het voetbal in Duitsland zal ook van invloed zijn op het eetgedrag van de Nederlanders. Omdat voetbal toch al een sport is met het bord op schoot, komen IENS Independent Index en nrc.next met de eetgids ‘Afhaalûh! Voer voor bankzitters’.

WK-eetgids voor bestelmaaltijden

De gids wil opvallen met leuke thuisbezorg- en afhaaladressen waar de kijker zijn maaltijd via de telefoon vanuit de bank bestellen. De voetballiefhebbers mogen dan graag on demand het eten laten komen, voetbal zien ze toch het liefst live. In de gids staan tweehonderd adressen in, met recensies, in de vijftien grootste steden van Nederland. Verder staan er interviews in met Humberto Tan, Fatima Moreira de Melo, Toine van Peperstraten en Kim Lammers.

Reageer op dit artikel