nieuws

Wolfslaar gerestyled ter ere van tien jarig bestaan

Restaurant

Sterrestaurant De Wolfslaar in Breda is gerestyled. Ter ere van het tien jarig bestaan, liet eigenaar Ton Pinxten het interieur herinrichten.

Wolfslaar gerestyled ter ere van tien jarig bestaan

Voor de restyling van het restaurant is de firma Moooi ingehuurd. Designer Marcel Wanders zorgde voor een strakke inrichting. De hoofdkleur van het interieur is grijs-bruin en verder zijn er Delfstblauwe elementen verwerkt. ‘Het resultaat van de herinrichting is een prachtig samengaan van authenticiteit en beschaving’, laat de eigenaar van De Wolfslaar in een persbericht weten. Het restaurant is gevestigd in een landhuis, omringd door natuurschoon.

Naast de nieuwe look wordt het tien jarig bestaan van De Wolfslaar gevierd met lustrumaanbiedingen. Vanaf april 2009 tot april 2010 zijn er acties. Gasten kunnen via een voucherboekje profiteren van allerlei aanbiedingen. Deze staan ook op de website, www.wolfslaar.com vermeld.

» Bekijk hier de foto’s van de restyling

Reageer op dit artikel