nieuws

Zegelactie Ron Blaauw slaat aan

Restaurant

De zegelactie die Restaurant Ron Blaauw houdt ter ere van het tienjarig bestaan van het restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, slaat enorm aan. ‘Er zijn zelf mensen die bellen waar de zegeltjes blijven’.

Zegelactie Ron Blaauw slaat aan

Vanwege het tienjarig bestaan van het inmiddels met twee Michelinsterren bekroonde restaurant heeft Ron Blaauw een speciale actie bedacht. Met een coupon roept hij mensen op om zegeltjes te plakken op de kaart. Een volle kaart geeft recht op een korting op lunch, diner of wijn.

Op de kaart zijn de zegeltjes al voorgedrukt, zodat er in werkelijkheid geen zegeltjes verzameld en geplakt hoeven te worden. ‘Het leuke is dat er zelf mensen zijn die me opbellen en vragen hoe ze aan zegeltjes kunnen komen. De actie loopt als een tierelier’, aldus Blaauw.

Vanwege het jubileum past het restaurant met prijzen aan. Zo wordt een lunch voor driegangen aangeboden voor 35 euro. Een bijpassend wijnarrangement kost 15 euro. En een compleet verzorgde culinaire avond (aperitief, amuses, zesgangenmenu, wijn, water en koffie) wordt aangeboden voor 99 euro.

Reageer op dit artikel