Zevende Koetjes en Kalfjes in Leiden

Zevende Koetjes en Kalfjes in Leiden

Koetjes en Kalfjes, de moderne bistro van toprestaurant en suitehotel De Beukenhof in Oegstgeest, krijgt een zevende vestiging in de Breestraat in Leiden.

Het restaurant gaat open op 2 juli en telt 70 zitplaatsen. De wijnbar biedt plaats aan 50 zitplaatsen en heet Koetjes & Wines. Chef-kok van de vestiging in Leiden is Patrick Schuyt.

Eigenaar en initiatiefnemer Erwin Rozendal laat weten dat er een bedrag van 485.000 geinvesteerd is in de zevende Koetjes en Kalfjes.

Koetjes en Kalfjes startte zo’n 4,5 jaar geleden in Oegstgeest. Daar was behoefte aan een leuke bistro naast restaurant & suitehotel De Beukenhof. De vijf andere vestigingen zitten in Noordwijk, Haarlem, Den Haag, Amsterdam en Zoetermeer.

Koetjes en Kalfjes is een moderne bistro waarin verse producten centraal staan. Het is volgens Rozendal een ‘no nonsens’ restaurant waar je kunt eten voor een betaalbare prijs. Gasten kunnen er terecht voor lunch, diner of high tea in een ongedwongen sfeer. De inrichting is stoer en modern met een vleugje chic.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.