nieuws

Zieke Cas Spijkers is ontroerd door steunbetuigingen

Restaurant

Cas Spijkers maakt het naar omstandigheden goed. Spijkers, die lijdt aan slokdarmkanker, is afgelopen week alweer gesignaleerd op een van de vestigingen van zijn eigen opleidingscentrum. De kookgrootheid heeft laten weten ontroerd te zijn over de vele reacties uit de horeca die hij de afgelopen tijd heeft ontvangen.

Zieke Cas Spijkers is ontroerd door steunbetuigingen

Dat meldt zijn manager J. Kerkhof aan MissetHoreca.nl. Volgens Kerkhof gaat het relatief goed met Spijkers na de eerste chemobehandelingen begin dit jaar.

‘Cas is een rasoptimist. Hij is vol goede moed. Hij heeft honderden e-mails en steunbetuigingen gehad de laatste tijd. Het is aandoenlijk, ontroerend en overweldigend om deze belangstelling voor hem te zien’, aldus Kerkhof.

Spijkers heeft afgelopen week de vestiging van de Cas Spijkers Academie in Boxmeer bezocht. Lesgeven zit er voorlopig nog niet in. Vanaf half maart moet Spijkers weer naar het ziekenhuis voor een cyclus van drie zware behandelingen.

Reageer op dit artikel