nieuws

Zoetelief introduceert High-tea-to-go

Restaurant

Restaurant Zoetelief in ’s-Hertogenbosch voegt met hun High-tea-to-go een nieuw concept toe aan het assortiment.

Zoetelief introduceert High-tea-to-go

De high-tea is al jaren een succesformule voor veel horecabedrijven. Ook Zoetelief serveert tussen lunch en diner de high tea. Nu biedt het Bossche restaurant de mogelijkheid om met het mooie weer thuis in de tuin of ergens in een park van de zomerse high-tea te genieten.

Om het zomerse karakter te benadrukken geeft Zoetelief geen thee maar prosecco bij de meeneemversie van hun high tea. De glimmend witte tas kost €49,95 en is bedoeld voor twee personen. In de tas tien taartjes, tien sandwiches, twee onbreekbare flutes en een fles prosecco.

‘Vanaf de eerste dag dat High-Tea-To-Go verkrijgbaar was, 1 juni, liep het storm’, zegt Anke de Laat van Zoetelief. Zoetelief is een van de vele horecabedrijven aan de drukste horecastraat van ’s-Hertogenbosch: de Korte Putstraat. De high-tea-to-go is geen tijdelijke actie, maar gaat vast onderdeel uitmaken van het assortiment.

Reageer op dit artikel