nieuws

Zomereditie Restaurant Week eind augustus

Restaurant

De eerstvolgende Nationale Restaurant Week vindt plaats van 24 tot en met 30 augustus. Bij de laatste editie in maart dit jaar bezochten maar liefst 160.000 mensen de bijna negenhonderd deelnemende restaurants.

Zomereditie Restaurant Week eind augustus

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden restaurants een driegangenlunch aan voor 20 euro en een driegangendiner aan voor 25 euro.

Juist in de aanhoudende zo genoemde kredietcrisistijd kan iedereen tijdens de Nationale Restaurant Week kennismaken met culinaire luxe én betaalbaar genieten van de meest tongstrelende gerechten die chef-koks in Nederland te bieden hebben, schrijft de organisatie.

Tijdens de wintereditie in maart namen 894 restaurants deel aan de actieweek. Veel bekende en sterrestaurants stroomden snel vol na het openen van de reserveringslijn. Voor de komende editie kunnen consumenten vanaf 5 augustus boeken via www.restaurantweek.nl.

Reageer op dit artikel