nieuws

Zwager Sergio Herman stopt met restaurant

Restaurant

TV-kok Jeremy Vermolen stopt met zijn restaurant ‘Den Dieje’ in Roosendaal. Chef-kok Vermolen heeft meer tijd nodig voor zijn televisieprogramma’s. Vermolen werd door het huwelijk van zijn zusje Ellemieke Vermolen met Sergio Herman de zwager van Nederlandse beste chef.

Zwager Sergio Herman stopt met restaurant

Volgend jaar komt Jeremy Vermolen, de broer van Ellemieke Vermolen, met een nieuw kookprogramma op de buis. Details over dit programma mag hij nog niet bekend maken.

Italiaans restaurant

Vermolen nam twaalf jaar geleden restaurant Den Dieje in de Raadhuisstraat in Roosendaal over. In het pand komt vanaf 1 januari een Italiaans restaurant. Speciaal voor het nieuwe restaurant Il Fornaretto heeft Vermolen een Italiaanse chef aangetrokken.

Vermolen zal als eigenaar meer achter de schermen gaan werken. Daarnaast heeft hij zijn eigen kookwinkel Kookaburra. Eethuis den Dieje is nog tot en met 23 december open, zo meldt Omroep Brabant.

Broer en zus

Jeremy en Ellemieke Vermolen publiceerden in 2008 een gezamenlijk kookboek, Zus&Zo. Van elk gerecht zijn in het boek een simpele en een ingewikkelder culinaire versie opgenomen. Een jaar later volgde een tv-serie, Verrassingschef. In dit programma verzorgden ze samen een diner voor mensen die een steuntje in de rug konden gebruiken.

Reageer op dit artikel