nieuws

352 restaurants voor Heerlijk 10 Daagse

Restaurant

352 restaurants, waaronder diverse sterzaken, hebben zich tot nu toe aangemeld voor de Heerlijk 10 Daagse, een actie voor restaurants waarbij een driegangenmenu 25 euro kost. De eerste editie van de actie die sterk lijkt op de Restaurant Week vindt plaats van 21 tot en met 30 mei.

Initiatiefnemer Arthur Bassant is trots op het aantal van 352 deelnemers aan de eerste editie van de Heerlijk 10 Daagse, al had hij gehoopt op iets meer restaurants die aanhaken. ‘Gasten vragen daar om.’

Reserveren

Mensen met een Visa-kaart hebben sinds vrijdagavond 20 april de mogelijkheid om te reserveren; 23.681 couverts zijn al vergeven. ‘De 450 dinerplaatsen van Parkheuvel** waren binnen een paar uur uitverkocht,’ aldus Bassant.

34 Michelinsterren

Bassant is positief verrast door het hoge niveau van de deelnemers aan zijn actie. ‘Onder de 352 restaurants zitten 35 Michelinsterren.’ Naast Parkheuvel noemt hij De Kromme Watergang, De Vrienden van Jacob, De Leest, De Leuf, Restaurant Solo, Librije’s Zusje, Bretteli, Aan de Poel, ML, Posthoorn, Niven Kunz, Mijn Keuken, De Lindehof, Cheval Blanc, De Burgemeester, Tante Koosje, De Saffraan, De Molen en Merlet in Schoorl.

‘Onze naamsbekendheid is hoog onder de betere restaurants omdat zij onze doelgroep waren voor Heerlijk Dinsdag en Heerlijk.nl’, verklaart Bassant de grote hoeveelheid sterzaken onder de deelnemers

Reserveren kan vanaf 5 mei, 10.00 uur via Heerlijk10daagse.nl. Sterzaken vragen een toeslag van tien euro per ster bovenop de menuprijs van 25 euro voor een driegangen diner en 20 euro voor een driegangen lunch.

Reageer op dit artikel