nieuws

Aanhoudingen voor moord op restauranthouder

Restaurant

De politie heeft maandagmorgen twee mannen en een vrouw aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij de moord op een 24-jarige Chinese horecaondernemer. De eigenaar van restaurant Hoo Wah werd in de nacht van 10 op 11 maart dood in de Ooijpolder bij Nijmegen gevonden.

Aanhoudingen voor moord op restauranthouder

Een 38-jarige Nijmegenaar is opgepakt op verdenking van moord of doodslag. Een 31-jarige man uit Nijmegen is aangehouden in Dordrecht, waar hij een hennepkwekerij zou hebben geëxploiteerd. Een 22-jarige vrouw uit Arnhem is gearresteerd wegens verboden wapenbezit, aldus de politie maandag.

Het is volgens de politie nog niet duidelijk wat de relatie tussen de verdachten onderling is. Evenmin is al bekend wat het motief voor de moord zou zijn geweest.

In vijf woningen in Nijmegen, een huis in Dordrecht en een huis in Arnhem is maandagmorgen huiszoeking gedaan. Ook een loods op het Nijmeegse industrieterrein is doorzocht. Het onderzoek gaat nog verder.

Reageer op dit artikel