nieuws

Horecabedrijven komen met ‘Meneer Reimers Arrangement’

Restaurant

Alliance restaurant De Zwaan in Etten-Leur is een samenwerking aangegaan met Snowbase in Terneuzen. Dit naar aanleiding van het tv-programma Knallen in de Horeca waar Snowbase onlangs aan deelnam. Gevolg is de geboorte van het ‘Meneer Reimers Arrangement’.

Horecabedrijven komen met ‘Meneer Reimers Arrangement’

Snowbase kreeg onlangs in Knallen in de Horeca de helpende hand uitgereikt van ‘meneer Reimers’, die in het programma de zwarte brigade van horecabedrijf helpt hun vaardigheden te verbeteren.

Reimers stuurde een deel van de medewerkers van Snowbase naar De Zwaan om ze te laten ervaren hoe het is servicegericht te werken op niveau in de gastvrijheidsector. Beide bedrijven waren zo enthousiast over de uitwisseling, dat ze een gemeenschappelijk arrangement hebben samengesteld.

Het ‘Meneer Reimers Arrangement’ bestaat uit een teambuildingsprogramma in de sneeuw in Snowbase, gevolgd door een lunch en anderhalf uur vrij skiën. Na een hapje en drankje in Snowbase gaat het vervolgens richting De Zwaan waar een viergangenmenu wordt genuttigd. De kosten van het arrangement bedraagt 150 euro per persoon.

Reageer op dit artikel