nieuws

IJs van Hans van Wolde bij Albert Heijn

Restaurant

Naast chips maakt Hans van Wolde nu ook ijsjes voor supermarktketen Albert Heijn. De chef van tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht heeft voor de kruidenier een ijsje ontwikkeld dat zowel bitter, zoet als zuur is.

IJs van Hans van Wolde bij Albert Heijn

Albert Heijn prijst het ijsje aan op haar website als een van de nieuwe producten in het assortiment van de supermarktketen. De ijsjes op een stokje zijn per vijf verpakt en kosten 2,79 euro. De smaken zijn ananas, kokos, citroen, passievrucht en banaan.

Het is niet de eerste keer dat Hans van Wolde door hem ontwikkelde producten verkoopt via Albert Heijn. Eerder maakte hij samen met een chipsmaker Burts by Beluga in de smaken Colombo Curry en Vanilla Sea Salt.

Zowel de chips als het Beluga-ijsje waren vorige zomer verkrijgbaar in de tijdelijke Beluga Beach Club in Maastricht.

Reageer op dit artikel