nieuws

Inschrijving tweede Puur Restaurant Week gestart

Restaurant

De tweede Puur Restaurant Week vindt plaats van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober. Belangstellende restaurants kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. Meedoen kost 150 euro, de menuprijs is vrij te bepalen.

Inschrijving tweede Puur Restaurant Week gestart

Ruim 330 restaurants deden in 2011 mee aan de eerste editie van de Puur Restaurant Week. Van 22 tot en met 28 oktober is de tweede editie van het evenement, dat een initiatief is van Puur uit eten in samenwerking met Stichting Max Havelaar.

Tijdens de actieweek serveren de deelnemende restaurants een driegangenmenu met zoveel mogelijk biologische producten en Fairtrade producten en duurzame vis. De restaurateurs mogen hun eigen menuprijs bepalen, om deel te nemen betalen ze eenmalig 150 euro.

Aanmelden kan via de website Puurrestaurantweek.nl. Deelnemende restaurants ontvangen een toolkit met daarin onder andere tafelkaartjes, vooraankondigingkaartjes, een poster en een persbericht.

Reageer op dit artikel