nieuws

Luxe maaltijden tijdens rondrit in tram

Restaurant

Brussel zet op een opvallende wijze toprestaurants in de schijnwerpers. Door de Brussels hoofdstad rijdt sinds kort een tram waarin op toerbeurt gerechten van topkoks worden geserveerd. Gasten genieten van een maaltijd terwijl ze een rondrit maken door Brussel.

Luxe maaltijden tijdens rondrit in tram

De culitram, Brusselicious genaamd, rijdt tot eind dit jaar elke dag ’s avonds door Brussel. De tram heeft een designinrichting en biedt plaats aan 34 gasten. Voor een vaste prijs van 75 euro all in rijdt de tram in twee uur langs diverse mooie plaatsen in Brussel.

Gelijktijdig genieten de tramgasten van hun menu. De menu’s zijn bedacht door diverse topkoks. Daarbij steken ze klassiekers uit de Brusselse gastronomie in een nieuw jasje. De wit gemeubelde designtram is ook exclusief te reserveren voor groepen en gezelschappen.

Reageer op dit artikel