nieuws

Marc Smeets naar Koetjes en Kalfjes

Restaurant

Marc Smeets heeft een nieuwe baan. De onlangs uit Frankrijk teruggekeerde kok is aan de slag gegaan bij bistroketen Koetjes en Kalfjes. Hij is er in dienst als algemeen keukenmanager en chef-kok van de vestiging in Haarlem.

Marc Smeets naar Koetjes en Kalfjes

‘Ik bewaak het foodconcept en probeer dat natuurlijk te verbeteren. Tevens neem ik de chef-functie in Haarlem voor mijn rekening. Hier ben ik drie dagen de andere twee dagen ben ik te vinden in een van de andere vestigingen.  Een super leuke uitdaging’, aldus Smeets.

Smeets keerde onlangs onverwachts terug uit Frankrijk. Daar was hij sinds oktober 2011 aan de slag als f&b-manager in het prestigieuze Chateau de Rilly in de Noord-Franse plaats Rilly de Montagne. Smeets vertrok uit Frankrijk omdat hij zich niet meer kon vinden in het gevoerde beleid van de directie. Kort na zijn vertrek sloot Chateau de Rilly de deuren.

Koetjes en Kalfjes is een keten van moderne bistro’s waarin verse producten centraal staan. De keten bestaat uit acht zaken. De zaken zijn gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden, Noordwijk, Oegstgeest, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn. Amsterdam en Noordwijk vallen vanwege franchise buiten de aandacht van Smeets.

Reageer op dit artikel