nieuws

Proef met mobiele kortingsbonnen bij La Place

Restaurant

La Place is gestart met mobiele kortingsbonnen. De proef gaat in samenwerking met PocketDeals. Gebruikers van een smartphone kunnen een app downloaden en hun kortingsbon digitaal tonen aan de kassa.

Proef met mobiele kortingsbonnen bij La Place

Gebruikers van de smartphone-app van PocketDeals kunnen profiteren van korting in vrijwel alle La Place-filialen. De kortingscoupons worden aangeboden via de applicatie en kunnen aan de kassa van het betreffende filiaal worden getoond.

PocketDeals geeft gebruikers een overzicht van coupons op basis van GPS. Deelnemende bedrijven kunnen zelf kortingsbonnen aanmaken en managen. Het bedrijf startte in Groningen en werd recent overgenomen door de Telegraaf Media Groep.

Reageer op dit artikel