nieuws

Restaurant Schiphol hoog op lijst USA Today

Restaurant

Restaurant Bubbles op luchthaven Schiphol staat op plaats 6 van een door USA Today gepubliceerde ranglijst met beste vliegveldrestaurants. De bar met rauwkost en de vijftien verschillende champagnes zijn ideaal, aldus het Amerikaanse dagblad.

Restaurant Schiphol hoog op lijst USA Today

USA Today heeft een ranglijst samengesteld met daarop zes restaurants op luchthavens die een prima maaltijd bieden, zo schrijft de Telegraaf. Het dagblad is fan van het vliegveld en raadt iedereen aan om restaurant Bubbles te bezoeken.

De bar met rauwkost en de vijftien verschillende champagnes zijn ideaal, zo schrijft USA Today. ‘De loungesetting en het enorme zoutwateraquarium creëren een stemming waarmee het mogelijk is om op je gemak te genieten van typisch Nederlandse gerechten, zoals een broodje verse haring.’

De lijst wordt aangevoerd door Tian Xia Dumplings in terminal 2 van het Hong Kong International vliegveld. Gevolgd door Theme Building op Los Angeles International (2), het Gordon Ramsay-restaurant op London Heathrow (3), Salt Lick BBQ-restaurants op Austin-Bergstrom International (4) en Piquillo op John F. Kennedy International (5).

Reageer op dit artikel