nieuws

Sieberen Meerema weg bij Harmonie Rotterdam

Restaurant

Sieberen Meerema is niet langer patron-cuisinier van De Harmonie in Rotterdam. Hij heeft het restaurant, dat eigendom is van Dudok Holding, overgedaan aan zijn souschef Marco Somer. Over zijn nieuwe plannen wil Meerema nog niets kwijt, hij blijft eigenaar van zijn kookstudio.

Sieberen Meerema weg bij Harmonie Rotterdam

Restaurant De Harmonie is sinds 1 mei in handen van Marco Somer, tot die tijd de rechterhand van patron-cuisinier Sieberen Meerema. Meerema heeft een nieuwe uitdaging gevonden, maar wil daarover niet meer kwijt dan dat hij ‘op een schitterende locatie elders in Rotterdam een fantastische culinaire beleving gaat neerzetten.’

Meerema stond twaalf jaar aan het roer in De Harmonie. Vorig jaar september opende hij met zijn vrouw een kookschool. Deze is gevestigd in het souterain van hotel Quartier du Port, eveneens onderdeel van Dudok Holding.

Reageer op dit artikel