't Dijkhuysje Lelystad heropent vol ambities

't Dijkhuysje Lelystad heropent vol ambities

't Dijkhuysje in Lelystad is volledig vernieuwd. Maandag 21 mei heropent het restaurant van Nicky Quarz en Michèle van der Linden, die vol ambitie zitten. 'Na een uiterst succesvolle aanloop zijn we klaar voor de volgende stap op weg naar de hogere regionen van de Nederlandse gastronomie.

Restaurant ’t Dijkhuysje, aangesloten bij Jeunes Restaurateurs d’Europe, was ruim een maand dicht voor een totale metamorfose. Volgens de ondernemers Nicky Quarz en Michèle van der Linden nodig ‘om de gasten in de juiste omgeving en ambiance te kunnen ontvangen’.

‘Werkelijk alles is tot de grond toe afgebroken en opnieuw opgebouwd. Het resultaat is een licht en modern restaurant, dat door gebruik van verschillende natuurtinten rust, stijl en sfeer uitstraalt’, aldus de eigenaren.

Het restaurant in Lelystad is sinds januari dit jaar aangesloten bij restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe. Quarz en Van der Linden verwachten door de verbouwing klaar te zijn voor de volgende stap op weg naar de hogere regionen van de Nederlandse gastronomie.

De feestelijke opening is maandag 21 mei en wordt gedaan door SVH Meesterkok Robert Kranenborg. De formele handeling vindt plaats rond de klok van 15.00 uur.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.