nieuws

Wijnwinkel voor Thérese Boer en Astrid Joosten

Restaurant

Thérèse Boer is een online wijnwinkel gestart met Astrid Joosten. Maandag 7 mei plaatste Irene Moors de eerste bestelling en werd Astridentherese.nl officieel gelanceerd. Onder Astrid & Thérèse-label worden ook drie huiswijnen gepresenteerd.

Wijnwinkel voor Thérese Boer en Astrid Joosten

Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle en tv-presentatrice Astrid Joosten schreven eerder twee wijnboeken en hebben de samenwerking nu uitgebreid met een wijnwebwinkel. Joosten rondde recent haar studie aan de wijnacademie af en mag zich nu ook vinoloog noemen.

In het assortiment zitten drie huiswijnen onder het Astrid & Thérèse-label: wit, rood en rosé. Bovendien is de webshop voorzien van een wijnkeuzemodule – na het beantwoorden van vier vragen volgt een passend wijnadvies – en video’s waarin de wijnen worden geproefd en beschreven.

Reageer op dit artikel