nieuws

De Blauwe Lotus op vierde verdieping PSV-stadion

Restaurant

De verhuizing van restaurant De Blauwe Lotus naar het Philips Stadion in Eindhoven is definitief. Het Aziatische toprestaurant, tiende in de laatste Chinese Restaurant Top 100 van Misset Horeca, wordt gevestigd in de huidige Ruud van Nistelrooy-zaal op de vierde verdieping van de thuisbasis van PSV.

De Blauwe Lotus op vierde verdieping PSV-stadion

In februari meldde eigenaar Peter van den Luitgaarden al dat hij er met PSV al uit was en dat hij nog moest rondkomen met de bank. Vorige week werd in het Philips Stadion in Eindhoven een horecaovereenkomst voor vijf jaar afgesloten, zo meldt PSV.nl. De Blauwe Lotus opent de deuren op de nieuwe locatie in augustus.

Het Philips Stadion, de thuishaven van betaald voetbalvereniging PSV, huisvest nu drie horecagelegenheden die zowel tijdens als buiten wedstrijden om kunnen worden bezocht. Behalve De Blauwe Lotus zijn dat eetcafé De Verlenging en het met een Michelinster bekroonde restaurant Avant-Garde.

De Blauwe Lotus stond in de Chinese Restaurant Top 100 van Misset Horeca uit maart 2011 op de tiende plaats.

Reageer op dit artikel