nieuws

De Lindehof* ook beste bij Dining with the Stars

Restaurant

Opnieuw succes voor De Lindehof. Het sterrestaurant in Nuenen is ook door de bezoekers van Dining with the Stars van DiningCity als beste beoordeeld. Chef-kok Soenil Bahadoer en zijn team scoorden gemiddeld een 9,3.

De Lindehof* ook beste bij Dining with the Stars

Gisteren meldde MissetHoreca.nl al dat gasten van de Heerlijk10Daagse sterrestaurant De Lindehof in Nuenen het hoogst hadden gewaardeerd. Ook de deelnemers aan Dining with the Stars, een speciale culinaire week voor ster(ren)restaurants begin juni, van DiningCity zijn die mening toegedaan. Een beoordeling op kwaliteit, service en prijs leverde De Lindehof een gemiddelde score op van 9,3. Goed voor de publieksprijs.

Tweesterrenrestaurant Boreas in Heeze eindigde met een score van 9,3 op de tweede plaats, gevolgd door Tante Koosje (1 ster) in Loenen aan de Vecht en De Zwethheul (2 sterren) in Schipluiden, beide een 8,8. Op de vijfde plek staat Calla’s in Den Haag met een 8,7.

De vijf restaurants bieden hun Dining with the Stars-menu nogmaals aan van 2 tot en met 15 juli. Dat doen ook Parkheuvel en Restaurant Ron Blaauw. De Rotterdamse tweesterrenzaak kreeg tijdens Dining with the Stars de meeste gasten over de vloer, de eetgelegenheid van tweesterrenchef Ron Blaauw was het best beoordeelde Amsterdamse etablissement.

Dining with the Stars werd volgens organisator DiningCity bezocht door 13.000 gasten. Zij konden terecht bij zestig met minimaal één ster bekroonde deelnemende restaurants.

Reageer op dit artikel