nieuws

Eigen koffielikeur voor De Bloemenbeek*

Restaurant

Het met een Michelinster bekroonde Landhuishotel en restaurant De Bloemenbeek in het Twentse De Lutte heeft een eigen koffielikeur gepresenteerd. Deze is ontwikkeld in samenwerking met Kalkwijck Distillers in Vroomshoop.

Eigen koffielikeur voor De Bloemenbeek*

De eigen likeur wordt gemaakt van de speciale Bloemenbeek-koffiebonen, die geselecteerd zijn gebrand en gemelangeerd door Tuttitalia uit Enschede. Daarna ‘huwen’ de bonen gedurende twaalf weken met de eigen gestookte alcohol.

Algemeen manager Jeroen van der Veen van De Bloemenbeek: ‘Deze likeur is ontstaan vanuit een gedeelde filosofie van duurzaamheid, authenticiteit en vakmanschap.’ Het resultaat werd vrijdag 8 juni gepresenteerd tijdens het Health Cuisine pitch event bij het landhuishotel. De koffielikeur wordt geserveerd en verkocht in  het hotel, bij Kalkwijck Distillers in Vroomshoop en bij aangesloten slijterijen.

Reageer op dit artikel