nieuws

Jasper van den Hoogen sommelier Bridges Amsterdam

Restaurant

Jasper van den Hoogen is de nieuwe sommelier van Bridges, het restaurant van hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Van den Hoogen komt over van Ciel Bleu en volgt Hans Tuin op, die is verhuisd naar Zwitserland.

Jasper van den Hoogen sommelier Bridges Amsterdam

De komst van Jasper van den Hoogen naar Bridges wordt gemeld door Lekker.nl. De sommelier komt over van Ciel Bleu, het tweesterrenrestaurant in het Amsterdamse Okura Hotel. Daar werkte hij in dezelfde functie en was hij vier jaar in dienst.

Daarvoor werkte Van den Hoogen als assistent-sommelier bij onder andere het met één Michelinster bekroonde restaurant De Vrienden van Jacob op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord, Parkheuvel in Rotterdam (toen nog in het bezit van drie Michelinsterren) en Wolfslaar op het gelijknamige landgoed in Breda.

Van den Hoogen volgt bij Bridges Hans Tuin op, die is verhuisd naar Zwitserland. Hij gaat samenwerken met restaurantmanager Jos van Hunen en chef Kathrin Bucher.

Reageer op dit artikel