nieuws

Mediterraan concept Mangusto start in Rotterdam

Restaurant

De Rotterdamse Coolsingel heeft er een horecagelegenheid bij. Vrijdag 15 juni opent Mangusto de deuren in het centrum van de Maasstad. De gelegenheid biedt vers belegde broodjes, bocadillo’s, koffie, per glas geschonken wijnen, prosecco’s en champagnes en Italiaans schepijs.

Mediterraan concept Mangusto start in Rotterdam

Vier belevingen onder één dak, dat is wat Mangusto wil uitstralen. Het concept is mediterraans: een horecagelegenheid waar de gast neerstrijkt voor koffie, ijs, wijn of een belegd broodje. Voor wat betreft het Italiaanse schepijs wordt samengewerkt met De IJssalon aan de Meent.

Mangusto beschikt over een bar, fautueils en zitjes, en biedt ook een take away-service. Gasten kunnen online bestellen en aangeven wanneer ze hun bestelling willen ophalen. De officiële opening is vrijdag 15 juni om 17.00 uur.

Reageer op dit artikel