nieuws

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu** Amsterdam

Restaurant

Ciel Bleu heeft de zwarte brigade versterkt met sommelier Willem van de Geer. Van de Geer wordt in het tweesterrenrestaurant van het Amsterdamse Hotel Okura verantwoordelijk voor het aansturen van de bedieningsbrigade en het maken van wijn-spijscombinaties.

Nieuwe sommelier voor Ciel Bleu** Amsterdam

Willem van de Geer wordt toegevoegd aan het team van SVH Wijnmeester Noël van Wittenbergh. Voor de jongeling betekent zijn nieuwe functie een terugkeer naar Ciel Bleu, waar hij van 2007 tot 2009 ook werkzaam was.

Na zijn vertrek uit Amsterdam deed de sommelier ervaring op bij onder andere restaurant De Salentijn in Nijkerk en restaurant-hotel De Kastanjehof in Lage Vuursche. Op dit moment volgt Van de Geer de opleiding ‘WSET diploma course’ tot Master of Wine niveau 4.

Reageer op dit artikel