nieuws

Restaurant Quartier Sud in Amsterdam dicht

Restaurant

Quartier Sud in Amsterdam is dicht. ‘Het doet ons veel verdriet u te moeten mededelen dat wij hebben moeten besluiten te stoppen met het restaurant’, schrijven Goran Lukovic en Joan Pels op de website.

Restaurant Quartier Sud in Amsterdam dicht

Goran Lukovic en Joan Pels begonnen in 2009 ‘vol goede moed aan de uitdaging om Quartier Sud weer op de kaart te krijgen’. ‘Maar de verandering van tijd, de economische crisis en ook enkele interne tegenslagen hebben ons niet meegezeten’, zo schrijft het duo op de website van het hoofdstedelijke restaurant, dat is gevestigd aan het Olympiaplein.

Beide ondernemers schrijven zeer teleurgesteld te zijn over het feit dat zij hun droom niet hebben kunnen waarmaken. ‘Het valt ons zwaar om afscheid te nemen. Wij willen u als relatie bedanken voor uw trouwe komst naar ons restaurant en hopen u in de toekomst wellicht op een andere locatie weer van dienst te mogen zijn.

Quartier Sud sloot zich in 2011 aan bij Relais Restaurants, een organisatie die in het midden van de jaren 80 ontstond als een vriendenclub van gelijkgestemden.

Reageer op dit artikel