nieuws

Ron Blaauw werkt samen met The Society Shop

Restaurant

Ron Blaauw is een samenwerking aangegaan met mannenmodeketen The Society Shop. Elke zaterdag en zondag gaat Blaauw hapjes maken voor klanten van The Society Shop in de Van Baerlestraat in Amsterdam.

Ron Blaauw werkt samen met The Society Shop

Dat meldt Fashionunited.nl. De samenwerking gaat verder dan alleen maar hapjes maken. The Society Shop op haar beurt heeft de bedrijfskleding van het personeel van restaurant Ron Blaauw in Amsterdam verzorgd.

Er is gekozen voor een witte chino, een wit shirt en een lichtblauw colbert in combinatie met blauwe bretels en sneakers. Vrouwelijke werknemers krijgen een little black dress aangemeten. De kleding is in lijn met de sfeer in het restaurant van ‘culinair genieten op sterrenniveau in een ontspannen ambiance’.

Reageer op dit artikel