nieuws

Samenwerking Fill the Cup en Dinnersite.nl

Restaurant

Fill the Cup en Dinnersite.nl zijn een samenwerking aangegaan. De restaurantgids brengt het duurzame initiatief onder de aandacht en verzorgt de informatie van alle deelnemende restaurants op de website van Fill the Cup.

Samenwerking Fill the Cup en Dinnersite.nl

Fill the Cup is een eenvoudig en duurzaam initiatief en zorgt ervoor dat elk kind krijgt waar het recht op heeft: goede voeding, verzorging, onderwijs en toekomst. Daarvoor is een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het World Food Programma van de Verenigde Naties. In restaurants die deelnemen, betaalt een gast 20 cent extra voor zijn maaltijd.

Restaurantgids Dinnersite.nl brengt Fill the Cup onder de aandacht van restaurants en verzorgt de informatie van alle deelnemende restaurants op de website van Fill the Cup: www.jointhecup.org. Via deze website kunnen belangstellende eetgelegenheden zich ook aanmelden. Een van de ambassadeurs van Fill the Cup is Joop Braakhekke.

Reageer op dit artikel