nieuws

Sarah Bisschop en Tamara Houweling naar De Compagnon

Restaurant

Restaurant De Compagnon van Bert en Sara Buschbach in Amsterdam heeft twee nieuwe medewerkers. Sarah Bisschop afkomstig van De Librije wordt per 1 september de nieuwe maître. Tamara Houweling versterkt de bediening.

Sarah Bisschop en Tamara Houweling naar De Compagnon

Tamara Houweling (28) werkte voor ze in dienst kwam bij De Compagnon in Amsterdam bij Apicius in Bakkum en Van der Kroft in Hoorn.

Sarah Bisschop (25) is geen onbekende van Bert en Sara Buschbach. De toekomstige maître van De Compagnon begon in 2007 haar carrière bij het restaurant als leerling gastvrouw. Kort daarna werd ze uitgeroepen tot Leerling van het Jaar.

Op uitnodiging van Jonnie en Thérèse Boer ging Bisschop naar Zwolle om zich verder te ontwikkelen. Over haar terugkeer naar De Compagnon zegt ze: ‘De Compagnon is zich ontzettend aan het ontwikkelen en vernieuwen. Voor mij is dit dus een zeer goed moment om in te haken.’

Reageer op dit artikel