nieuws

The Colour Kitchen wint Dupont Durf Prijs

Restaurant

Loek Beeren en Frits Pannekoek van The Colour Kitchen hebben de Dupont Durf Prijs 2012 gewonnen. ‘Een initiatief waarmee absoluut durf wordt getoond’, aldus het oordeel van de jury. De prijs is een initiatief van de Vereniging van Afgestudeerden van Erkende Hoge Hotelscholen.

The Colour Kitchen wint Dupont Durf Prijs

‘Helaas is het nog altijd zeer actueel dat mensen van andere cultuur, kleur en achtergrond anders worden bekeken en ook niet dezelfde kansen hebben’, aldus het juryrapport. ‘The Colour Kitchen probeert van deze verschillen een deugd te maken en geeft jonge professionals bovendien een kans. Het mes snijdt aan twee kanten. Met dit initiatief toont The Colour Kitchen absoluut DURF.’

De prijs is een initiatief van INCH – het International Network Connecting Hotelschool Graduates – en een teken van waardering voor gedurfde inzet. De naam is afgeleid van Wim Dupont, die man die een belangrijke rol heeft gespeeld in de transformatie van de VOL naar INCH.

Foto: Erik Meijers

Reageer op dit artikel