nieuws

Uitslaande brand treft restaurant in De Lutte

Restaurant

In het Overijsselse plaatsje De Lutte, nabij Oldenzaal, woedt maandagochtend een zeer grote brand in een restaurant. Volgens een woordvoerster van de brandweer gaat het om een uitslaande brand in De Pan, het pand moet als verloren worden beschouwd.

Uitslaande brand treft restaurant in De Lutte

De brand brak maandagochtend rond 06.30 uur uit. Vanwege de forse rookontwikkeling ging in Oldenzaal het luchtalarm af. Daarmee adviseerde de brandweer omwonenden om ramen en deuren gesloten te houden en binnen te blijven. ‘De rook trekt precies die kant op. Meetploegen zijn nog bezig met een onderzoek naar de concentraties gevaarlijke stoffen’, aldus de woordvoerster.

Er was niemand in het pand aanwezig toen de brand uitbrak. Over de oorzaak is nog niets te zeggen. Het pand moet als verloren worden beschouwd.

Reageer op dit artikel