nieuws

Utrechts restaurant ontvangt Nieuw-Zeelandse chef

Restaurant

Restaurant Deeg in Utrecht fungeert op 28 juni als gastlocatie voor de Nieuw-Zeelandse chef Annabel Langbein. De kookboekenschrijfster is zelf te gast tijdens een speciaal diner.

Utrechts restaurant ontvangt Nieuw-Zeelandse chef

Tijdens het diner dat de titel ‘Annabel Langbein Dinner night’ heeft meegekregen, koken de chefs van Deeg gerechten uit de kookboeken van de Nieuw-Zeelandse topchef. Daarnaast zal de ambassadeur van Nieuw-Zeeland een van de gasten zijn.

Langbein is op uitnodiging van haar Nederlandse uitgever van haar boeken, Unieboek/Het Spectrum in Houten, op bezoek in Nederland. De kookboekenschrijfster is in haar thuisland een gevierd culinair auteur met bijna 20 kookboeken op haar naam.

24Kitchen

Momenteel is op de kookzender 24Kitchen haar tv-serie Annabel Langbein The Free Range Cook te zien. Daarin brengt ze met enthousiasme haar passie voor heerlijk en eerlijk eten over, in combinatie met de ‘can do’-mentaliteit van Nieuw-Zeeland.

Bij uitgeverij Van Dishoeck (onderdeel van Unieboek/Het Spectrum) verscheen recent De free range cook van Annabel Langbein.

Reageer op dit artikel