nieuws

Voedselveiligheidkeurmerk voor BOERenmarkt op Chefs (R)Evolution

Restaurant

Chef’s (R)evolution heeft voor haar BOERenmarkt het Keurmerk Voedselveiligheid gekregen. Zondag kreef initiatiefnemer en eigenaar van De Librije, Jonnie Boer, het keurmerk uitgereikt uit handen van Bureau de Wit.

Voedselveiligheidkeurmerk voor BOERenmarkt op Chefs (R)Evolution

Bureau de Wit is een van de door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) aangewezen keuringsorganisaties voor  voedselveiligheid. De NVWA heeft het zelfcontrolesysteem van Bureau de Wit en daarmee het ‘Bureau de Wit Keurmerk’ geaccepteerd, zo laat Bureau de Wit weten.

Jonnie Boer kreeg zondagmiddag een certificaat, behorend bij het keurmerk, uitgereikt op de BOERenmarkt. De BOERenmarkt is een van de onderdelen van Chefs (R)Evolution, het tweedaagse gastronomische evenement met internationale topkoks, gehouden in Zwolle.

Reageer op dit artikel