nieuws

Wynand Vogel Bokaal op 4 februari 2013

Restaurant

EvenTTCulinair, de vakwedstrijden die gehouden worden op de beursvloer van HorecaEvenTT, vindt volgend jaar plaats op 4, 5 en 6 februari in de TT Hal in Assen. Op de beursvloer vindt op maandag 4 februari de strijd om de Wynand Vogel Bokaal plaats.

Wynand Vogel Bokaal op 4 februari 2013

Bij deze wedstrijd staat niet alleen de roem van het winnen op het spel maar ook een geldbedrag van 10.000 euro. Deelnemers worden door de wedstrijdorganisatie geselecteerd. Begin dit jaar won Alfred van Dijk, chef-kok van het Oude Dijkhuys in Lisserbroek.

Nieuw op de derde wedstrijddag is de aandacht voor streekproducten. Zo zal er niet alleen bij de à la minute kookwedstrijd extra gelet worden op het gebruik van streek producten maar  is er voor de deelnemers ook de gelegenheid om met een mooie koude schotel gemaakt van diverse streek producten te laten zien wat ze in hun mars hebben.

De organisatie is nog in overleg met juryvoorzitter Wynand Vogel om een goede invulling te geven aan de wedstrijd voorwaarden.

Het  volledige wedstrijdprogamma voor 2013 zal na de vakantie periodes bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel