nieuws

24Kitchen-evenement in Heineken Music Hall

Restaurant

24Kitchen komt met Live on Stage. Zaterdag 13 oktober tonen Meesterkok Rudolph van Veen en de andere chefs van de zender hun kookkunsten in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

24Kitchen-evenement in Heineken Music Hall

Het nieuwe initiatief volgt (iets meer dan) een jaar na de lancering van de tv-zender, die 24 uur per dag in het teken staat van eten en drinken. In de Amsterdamse Heineken Music Hall wordt een programma aangeboden met de chefs van de kookzender. Thema is ‘de liefde voor food’.

De chefs koken op het podium en laten onder andere zien hoe je snel, inspirerend en vers een heerlijk internationaal vijfgangenmenu kunt presenteren. Alle handelingen worden weergegeven op grote videoschermen. Een aantal bezoekers krijgt de gelegenheid om mee te helpen en te proeven.

De kaartverkoop voor het evenement, dat 24Kitchen heeft ontwikkeld in samenwerking met Mojo Concerts, start zaterdag 7 juli om 10.00 uur. Kijk voor informatie op de website 24Kitchen.nl/liveonstage.

Reageer op dit artikel