nieuws

Belgische prijs voor ’t Vlasbloemeken*

Restaurant

Kersvers sterrestaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht heeft een Zilveren Lepel ontvangen. Deze Belgische prijs bekroont maximaal 144 restaurants waar het niet alleen goed tafelen is, maar waar het ook gezellig is.

Belgische prijs voor ’t Vlasbloemeken*

De Zilveren Lepel is een Belgische prijs voor restaurants waar het goed tafelen én gezellig is. Bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen komen daarvoor ook in aanmerking, omdat dat eigenlijk toch een sukje België is, verklaart voorzitter Martin Nauwelaerts van De Zilveren Lepel aan Nieuwsblad.be.

Maximaal 144 restaurants komen in aanmerking voor een Zilveren Lepel, vertelt Nauwelaerts in het artikel. Hij vertelt dat in twaalf regio’s maximaal twaalf restaurants worden genomineerd. En Zeeuws-Vlaanderen hoort daar zogezegd ook bij.

Patron-cuisinier Eric van Bochove en zijn vrouw Bianca ontvingen vorig jaar november hun eerste Michelinster. Een kroon op het werk, liet Van Bochove toen weten aan MissetHoreca.nl. ‘50 procent van onze gasten komt uit België en voor hen is de ster nog belangrijker dan voor onze Nederlandse gasten.’

Reageer op dit artikel