nieuws

Crème Crue wint Iens Diner Dagen

Restaurant

Restaurant Crème Crue in Rijswijk is door deelnemers van de Iens Diner Dagen verkozen tot beste restaurant van Nederland. De kortingsactie van reviewsite Iens vond dit jaar voor de tweede keer plaats, van 28 mei tot en met 3 juni.

Crème Crue wint Iens Diner Dagen

Restaurant Crème Crue van chef Patrick Kelder mag zich officieel Iens DinerDagen Topper 2012 noemen. Dit is donderdag 4 juli bekend gemaakt op een persbijeenkomst bij het restaurant in Rijswijk met het team dat onder andere bestaat uit Karlien de Jonge, Fred Weerdenburg en Axel Rosier.

Deelnemers aan de kortingsactie die eind mei van start ging, zijn door Iens.nl opgeroepen het restaurant waar ze hebben gegeten te reviewen op Iens.nl. Dit moesten ze voor 3 juli doen en Crème Crue kreeg de beste recensies.

Het restaurant krijgt op de website van Iens een 8,9 voor eten, een 8,4 voor service en een 8,7 voor decor.

Reageer op dit artikel