nieuws

Dave Gerardu tijdelijk aan de slag bij Chateau Neercanne

Restaurant

Sommelier Dave Gerardu is na een buitenlands avontuur van twee jaar bij de Holland Amerika-lijn, tijdelijk terug in Nederland. Bij Chateau Neercanne in Maastricht gaat hij deze week aan de slag als ervaren gastheer.

Dave Gerardu tijdelijk aan de slag bij Chateau Neercanne

Gerardu laat aan Misset Horeca weten dat hij ‘Chateau Neercanne dan ook bij voorbaat al erg dankbaar voor de geboden kans’. De sommelier, die voor zijn vertrek uit Nederland werkte bij sterrenzaken als De Leest in Vaassen en Basiliek in Harderwijk, is tijdelijk terug in Nederland. ‘Mijn vizier is gericht op een toekomst in New York City, waar mijn geliefde woonachtig en werkzaam is.’

Omdat het enige voorbereiding en tijd vergt en bijna onmogelijk was om vanaf zee de vestiging in de USA te regelen, ging Gerardu op zoek naar een tijdelijke uitdaging op niveau en in zijn regio van herkomst. ‘Chateau Neercanne en ik hebben elkaar daar in gevonden. Ik kijk er erg naar uit om weer (al is het dan tijdelijk) in de vaderlandse gastronomie werkzaam te zijn.’

De sommelier en gastheer werkte vanaf juli 2010 op de Holland Amerika Lijn, op de MS Maasdam.

Reageer op dit artikel