nieuws

Digitaal ‘kookboek’ voor Schulten Hues*

Restaurant

Sterrestaurant ’t Schulten Hues komt eind van dit jaar met een digitaal kookboek. ‘Boek’ is in dit gevalt niet het goede woord omdat je de applicatie uitsluitend kunt downloaden op een tablet pc.

Digitaal ‘kookboek’ voor Schulten Hues*

’t Schulten Hues komt met het digitale boek om het tienjarig bestaan van het restaurant in Zutphen te vieren. Eigenaren Peter Gast en Jacqueline van Liere vinden deze moderne variant van het kookboek goed bij hun jonge restaurant passen, verklaren ze de keuze voor een e-book.

‘Het worden geen ingescande pagina’s uit een gewoon boek die je op je computer bekijkt,’ begint Peter Gast de omschrijving van het e-book. Het is dynamisch. Recepten gaan vergezeld van instructiefilmpjes, wijnadvies, wijnexperts komen in video’s aan het woord, et cetera.

Het is de bedoeling dat de recepten door bewegende beelden en geluid tot leven komen in het e-book, dat de naam Portfolio-e krijgt. Deze naam verwijst naar het kookboek Portfolio dat het Schulten Hues eerder uitbracht.

Peter Gast en maker Crystal Park New Media streven ernaar de app in september/oktober klaar te hebben.

Reageer op dit artikel