nieuws

Divoza opent in Oude Haven Rotterdam

Restaurant

De Oude Haven in Rotterdam krijgt er een horecagelegenheid bij. Donderdag 2 augustus opent aan het Haringvliet restaurant-bar Divoza. De exploitatie is in handen van Terence Molders en Roxanne Bobeldijk.

Divoza opent in Oude Haven Rotterdam

Terence Molders en Roxanne Bobeldijk openen restaurant-bar Divoza in de Oude Haven in Rotterdam donderdagavond 2 augustus om 21.00 uur officieel, een dag later is het geopend voor gasten.

Divoza combineert restaurant- en barfunctie. Na het dessert verandert de setting in een bar, met muziek uit de jaren 70, 80 en 90. ‘We staan voor kwaliteit, maar waken voor te strak en te formeel. Aan tafel moet ruimte zijn voor een dolletje’, aldus de exploitanten.

Het restaurant is vanaf vrijdag 3 augustus geopend, zondag is de sluitingsdag.

Reageer op dit artikel